Despre noi

Scoala „AfterSchool” este situata in Municipiul Brasov, str. *********** nr. **, intr-o zona rezidentiala linistita, in vecinatatea Scolii Gimnaziale Nr.** si a Gradinitei cu Program Prelungit Nr.**, avand o foarte buna colaborare cu ambele unitati de invatamant atat in ceea ce priveste activitati / proiecte educationale comune, integrarea prescolarilor in clasa pregatitoare si monitorizarea fostilor absolventi, cat si in ceea ce priveste schimbul de experienta a cadrelor didactice sau acces la utilizarea bibliotecii celor doua unitati de invatamant. In apropiere exista locuri de joaca si recreere amenajate pentru copii. Scoala ”AfterSchool” este o unitate de invatamant moderna, cu o baza didactico-materiala la nivelul cerintelor actuale.

De ce noi?

Pentru ca fiecare părinte doreşte ce este mai bun pentru copilul său! Afterschool s-a născut din dorinţa de a oferi părinţilor ocupaţi o alternativă sigură şi de calitate pentru supravegherea copiilor, efectuarea şi verificarea lecţiilor, lucrul suplimentar unde este cazul, precum şi dezvoltarea abilităţilor personale. In centrul nostru educaţional dorim ca fiecare zi să fie o bucurie. Prin activităţi variate, care stimulează curiozitatea şi dorinţa de explorare a copilului, se dezvoltă abilităţi cognitive, sociale, artistice, precum şi valori morale precum încrederea în sine, curajul, integritatea şi respectul.

Viziune, misiune, valori

  • Viziunea
  • Dezvoltarea normală şi deplină a copilului, valorificand potenţialul fizic şi psihic al fiecăruia. Creearea unui climat de muncă şi invatare stimulativ şi creativ. Garantarea pregătirii pentru adaptarea la viaţa socială.
  • Misiunea
  • Descoperirea de către copii a plăcerii de a învăţa şi pentru a-şi completa dezvoltarea. Scoala de după şcoală este locul în care copiii îţi formeaza inteligenţa emoţională şi socială, îşi aprofundează competenţele şi cunoştinţele. Impreună descoperim cât de important este să armonizăm şcoala cu activităţi de joc, dans, muzică, sport, teatru şi limbi străine.
  • Valori
  • Onestitate, Excelenţă, Responsabilitate, Diversitat